*Το "παλιό" περιεχόμενο θα το βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Ποια από τις δύο power metal κυκλοφορίες προτιμάτε

;

Κριτική: Papa Roach - Metamorphosis
Alternative rock

Αξιολόγηση: 60%

Γενικά
Ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 24 Μαρτίου του 2009. Δεν έχω να πω πολλά, ο τίτλος μιλάει από μόνος του: Οι Papa Roach ολοκλήρωσαν την μεταμόρφωσή τους, από ένα δυναμικό ροκ συγκρότημα που συνδύαζε μεταλλική και ραπ, σε ένα "χαρούμενο" (δεν μου έρχεται άλλος προσδιορισμός :P), το οποίο δεν έχει τίποτα να επιδείξει.

Η Αμερική τους καταστρέφει
Πράγματι, έχουν κάνει καλή δουλειά στο να εξαλείψουν κάθε στοιχείο που μέχρι προτέρων ήταν το σήμα κατατεθέν τους. Πλέον υπάγονται μάλλον στον χώρο του ποπ-ροκ (και του emo!!! - Κάτι είχαμε αρχίσει να υποψιαζόμαστε με το "Getting Away With Murder" και το "Lovehatetragedy", πόσο μάλλον με το "The Paramour Sessions"). Πέραν από την μουσική υπόκρουση των τραγουδιών, η οποία φαντάζει σαν πολυτέλεια μπροστά στην προχειρότητα των στίχων και την ματαιόδοξη προσπάθειά τους να προσαρμοστούν στο Αμερικανικό ραδιόφωνο, θαυμαστές ή όχι, θα απογοητευτείτε (αν και η βαριά καμπάνα για τους περισσότερους έχει έρθει ήδη, από τον προηγούμενο δίσκο, οπότε... αντέχεται). Πολύς θόρυβος για το τίποτα, αφού ελάχιστα κομμάτια μου τράβηξαν την προσοχή, δίχως να υπερβάλω στο ελάχιστο.

Μια κατατοπιστική σύγκριση
Συγκρίνετε, ας πούμε, το "Do or Die" του "Getting Away With Murder" και το "Change or Die" (στην περίπτωση των Papa Roach ισχύει το "Do not Change or Die"). Θα καταλαβαίνατε ποτέ ότι πρόκειται για το ίδιο συγκρότημα; Ακόμα και η μουσική είναι τελείως διαφορετική! Ο δίσκος "Infest" είναι πια μια ανάμνηση, η οποία όσο πάει πικραίνει...

EmoΤα τραγούδια που ξεχώρισαν λίγο:
 • Live this Down
 • Hollywood Whore
 • I Almost Told you that I Loved You
 • Change or Die

Φέρτε τους καλούς Papa Roach πίσω!Τραγούδια δίσκου:
 1. Days of War
 2. Change or Die
 3. Hollywood Whore
 4. I Almost Told You That I Loved You
 5. Lifeline
 6. Had Enough
 7. Live This Down
 8. March Out of the Darkness
 9. Into the Light
 10. Carry Me
 11. Nights of Love
 12. State of Emergency
0 Responses

Δημοσίευση σχολίου


Παλιό περιεχόμενο (έως 09/2010)


Εμπρός, μην περιμένετε, αναζητήστε!
Δισκοκριτικές, τραγούδια, αφιερώματα, βιογραφικά, σας περιμένουν!