*Το "παλιό" περιεχόμενο θα το βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Ποια από τις δύο power metal κυκλοφορίες προτιμάτε

;

Σύντομη κριτική: AC/DC - Iron Man 2
Hard rock


Το παρακάτω άρθρο συνετάχθη από έναν φίλο, ο οποίος διατηρεί το δικό του ιστολόγιο (έχει να κάνει με τον κινηματογράφο). Θέλησε λοιπόν να με βοηθήσει, μιας και το συγκεκριμένο μουσικό θέμα σχετίζεται με την ταινία!

Αξιολόγηση: 85%

Γενικά
O δίσκος κυκλοφόρησε στις 19 Απριλίου 2010 και περιέχει την μουσική επένδυση της ταινίας Iron Man 2. Το καλύτερο; Είναι όλα των AC/DC! Το χρονικό των ηχογραφήσεων καλύπτει μια περίοδο από το 1975 έως το 2008 και εννοείται πως πρόκειται για συλλογή διαφόρων τραγουδιών του συγκροτήματος. Αν και μερικά από αυτά τα ακούμε εδώ και τριάντα χρόνια, ο δίσκος κατάφερε να φτάσει τις πρώτες θέσεις στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ξένων χωρών και να ξεπεράσει τις 200.000 πωλήσεις.

Κριτική
Κανονικά, ο δίσκος δεν θα έπρεπε να λέγεται OST για την ταινία Iron Man 2, αλλά best of του συγκροτήματος-όπως και σίγουρα είναι! Οι στίχοι και η μουσική έχουν τόση δυναμική που σίγουρα δεν θα αφήσουν ασυγκίνητους ούτε τους πιο δύσκολους ακροατές (σας το λέω εγώ που ανήκω στην συγκεκριμένη κατηγορία και τόσο καιρό περιφρονούσα επιδεικτικά το συγκεκριμένο συγκρότημα- τώρα προσκυνάω). Ο δίσκος περιέχει 15 επιτυχημένα κομμάτια του συγκροτήματος από 10 επίσης επιτυχημένους δίσκους τους. Στον δίσκο περιλαμβάνονται τα πολυτραγουδισμένα: ΤΝΤ, Let there be rock ακόμα και το Highway to hell και πολλά άλλα κομμάτια τα οποία ανταποκρίνονται στο πνεύμα της γνωστής σειράς ταινιών και υπόσχονται να σας ξεσηκώσουν. Καλή ακρόαση, λοιπόν!

Π.Λ.


Τραγούδια δίσκου:
 1. Shoot to Thrill
 2. Rock ‘N' Roll Damnation
 3. Guns for Hire
 4. Cold Hearted Man
 5. Back in Black
 6. Thunderstrucκ
 7. If You Want Blood (You've Got It)
 8. Evil Walks
 9. T.N.T.
 10. Hell Ain't a Bad Place to Be
 11. Have a Drink on Me
 12. The Razor's Edge
 13. Let There Be Rock
 14. War Machine
 15. Highway to Hell
 
Ακολουθεί το επίσημο βίντεο κλιπ ''Highway to Hell'' το οποίο περιλαμβάνει σκηνές από την ταινία Iron Man 2:

Από την Kritiki GR
Ο Κινηματογράφος αλλιώς!
Ετικέτες , , | edit post
0 Responses

Δημοσίευση σχολίου


Παλιό περιεχόμενο (έως 09/2010)


Εμπρός, μην περιμένετε, αναζητήστε!
Δισκοκριτικές, τραγούδια, αφιερώματα, βιογραφικά, σας περιμένουν!