*Το "παλιό" περιεχόμενο θα το βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Ποια από τις δύο power metal κυκλοφορίες προτιμάτε

;

Προσεχώς! Kamelot - Ένατος δίσκος
Οι Kamelot υπέγραψαν συμφωνία με την Marquee/Avalon για την κυκλοφορία του επερχόμενου δίσκου τους στην Ιαπωνία, στο τέλος του καλοκαιριού.

"Ἡ Marquee/Avalon είναι χαρούμενη που έχουμε τους Kamelot - ένα τόσο υπέροχο συγκρότημα στην οικογένειά μας και είμαστε περήφανοι που το ανακοινώνουμε. Όλοι ελπίζουμε ότι η φήμη των Kamelot θα ανέβει σε ένα υψηλότερο επίπεδο με τον επόμενο δίσκο."


"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την συνεργασία μας με την Marquee. Σκοπεύουμε να επιστρέψουμε στην Ιαπωνία και να δώσουμε μερικές συναυλίες εκεί, με όλους τους υπέροχους θαυμαστές!"


Λίγα στοιχεία για τον δίσκο...
Στον δίσκο θα συμμετέχουν πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες, όπως ο Έλληνας κιθαρίστας Gus G. (Firewind, Ozzy Osbourne, Dream Evil, Arch Enemy), η τραγουδίστρια των Epica Simone Simons, ο Jon Oliva (Savatage, Jon Oliva's Pain).


Το εξώφυλλο του δίσκου θα γίνει από τον Seth Siro Anton, ο οποίος είναι επίσης μέλος των Sceptic Flesh και έχει κάνει παρόμοιες δουλειές για πολλά άλλα συγκροτήματα, όπως Paradise Lost και Serenity.


Οι τελικές ημερομηνίες για την κυκλοφορία θα ανακοινωθούν σύντομα (Καμία σχέση με τις 22 Μαρτίου που έλεγαν στην αρχή πάντως)...2 Responses
  1. Ανώνυμος Says:

    kala re papara ASXETE den Kseris THN Simone Simmons? Thn KOKINOMALLA THEA?


  2. Όχι, ευχαριστώ για την -ευγενική- διόρθωση.


Δημοσίευση σχολίου


Παλιό περιεχόμενο (έως 09/2010)


Εμπρός, μην περιμένετε, αναζητήστε!
Δισκοκριτικές, τραγούδια, αφιερώματα, βιογραφικά, σας περιμένουν!