*Το "παλιό" περιεχόμενο θα το βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Ποια από τις δύο power metal κυκλοφορίες προτιμάτε

;

Λίγη γνώση δεν βλάπτει (3)
Αυτήν την φορά θα αναφερθώ σε μερικά από τα πιο γελοία ονόματα στην ιστορία της ροκ. Θα τα κατατάξω σε βαθμίδες γελοιότητος. Επειδή είναι αρκετά, δεν θα τα παρουσιάσω όλα αμέσως.


Απαρατήρητα γελοίο

Nickelback
Η ιστορία
Ο Chad Kroeger, πριν γίνει τραγουδιστής, πουλούσε ποδοσφαιρικά περιοδικά. Μην μπορώντας να σκαρφιστεί κάποιον τίτλο για το συγκρότημά του, ρώτησε τον αδερφό του (Mike Kroeger), ο οποίος τότε δούλευε στα Starbucks και αργότερα έγινε μπασσίστας. Έλεγε συχνά "Here's your nickel back" (Εδώ είναι τα ρέστα σου), κι έτσι βγήκε το "Nickelback".

Γιατί είναι γελοίο;
Το να ρωτάς ταμείες σε καταστήματα καφέ για τον τίτλο του συγκροτήματός σου, άρα και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας σου, μπορεί μόνο να οδηγήσει σε τραγωδία. Προφανώς, όταν πηγαίνεις στο ταμείο των Starbucks και ζητάς ιδέες, η απάντηση που θα σου δώσει ο υπάλληλος θα σχετίζεται με την δουλειά του.


Βαρετά γελοίο

Smashing Pumpkins 

Η ιστορία
Ο Billy Corgan κι η παρέα του βιάστηκαν να βρουν ένα όνομα για το συγκρότημά τους, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν ήρεμα τις ζωές τους. Δεν αντιλήφθηκαν όμως τις συνέπειες...

Γιατί είναι γελοίο;
Σύμφωνα με μια συνέντευξη του 1993, με τον μπασσίστα D'arcy Wretzky, ακόμα και οι ίδιοι πιστεύουν πως το Smashing Pumpkins "is a stupid name, a dumb bad joke and a bad idea" (είναι ένα χαζό όνομα, ένα ηλίθιο αστείο και μια κακή ιδέα)!! Ισχυρίζονται πως δεν έχει σχέση με σπάσιμο κολοκυθιών, ή φρούτων γενικά. Χρησιμοποιήθηκε για να δείξει πόσο τέλεια είναι αυτά τα κολοκύθια, λες και το κάνει να φαίνεται λιγότερο ανόητο :P


Απλά γελοίο

The The

Η ιστορία
Κάποιοι Βρετανοί αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα συγκρότημα με όνομα πιο γελοίο από το ίδιο!

Γιατί είναι γελοίο;
Ενεργοποιεί αμέσως ένα μηχανισμό του οργανισμού μας, ο οποίος αποφεύγει να χρησιμοποιήσει τον τίτλο πάσει θυσία. Επιπλέον, αναλογιστείτε τα προβλήματα που θα συναντούν όσοι προσπαθούν να το αναζητήσουν στο Google....


Σκληρά γελοίο


Hoobastank 

Η ιστορία

Δήλωση: "Είναι ένα από τα δροσερά σχολικά αστεία, τα οποία δεν σημαίνουν τίποτα το ιδιαίτερο. Ο αδερφός του Doug έμενε σε μια πόλη της Γερμανίας, όπου υπήρχε ένας δρόμος ο οποίος ονομαζόταν Hooba (Street). Καταλάθος, ο τραγουδιστής τον πρόφερε Hoobastank, κι ακόμα τον πειράζουμε."


Γιατί είναι γελοίο;
Βασικά, δεν είναι καθόλου κουλ (cool, kewl). Δοκιμάστε να το προφέρετε. Είδατε; Επιπλέον, είναι λες και τα Hooba (είδος σάντουιτς αν δεν κάνω λάθος) βρωμάνε (stink -> stank, πςςςς).

Έπεται συνέχεια...
1 Response
  1. Maria Says:

    Να σαι καλά ..Γελάσα πολύ με τη συγκεκριμένη ανάρτηση!Έχεις μεγάλο δίκιο! :)


Δημοσίευση σχολίου


Παλιό περιεχόμενο (έως 09/2010)


Εμπρός, μην περιμένετε, αναζητήστε!
Δισκοκριτικές, τραγούδια, αφιερώματα, βιογραφικά, σας περιμένουν!