*Το "παλιό" περιεχόμενο θα το βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Ποια από τις δύο power metal κυκλοφορίες προτιμάτε

;

Κριτική: Disturbed - Asylum
Alternative metal
 • Τίτλος: Asylum
 • Καλλιτέχνης: Disturbed
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 27/8/2010
Αξιολόγηση: 75%

Είναι αλήθεια ότι οι Disturbed έχουν βοηθήσει απίστευτα στην εξέλιξη της σκληρής ροκ, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που διέπει τα τραγούδια τους εδώ και χρόνια. Όλα σχεδόν τα απαραίτητα είναι παρόντα στον δίσκο αυτόν: υπέροχα φωνητικά, η γνωστή εναλλαγή μεταξύ μελωδικού και επιθετικού ρυθμού, δυναμικά και πιασάρικα κομμάτια κι ό,τι άλλο χρειάζεται μια κυκλοφορία ενός συγκροτήματος με ήδη τεράστια φήμη για να επιτύχει (η επιτυχία είναι δεδομένη λοιπόν). Δυστυχώς όμως, φαίνεται πως έχουν εγκλωβιστεί μέσα στις δοκιμασμένες συνταγές, ανήμποροι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του μεγάλου κοινού με κάτι καινούργιο. Τα στοιχεία-κλειδιά υπάρχουν, η πρωτοτυπία όμως λείπει. Ίσως το συγκρότημα να τελειοποιήσε την μουσική του, ακόμα και να έγινε πιο σκληροπυρηνικό, όμως σε κάποιο σημείο βαριέσαι να ακούς συνέχεια το ίδιο τραγούδι, ελαφρώς παραλλαγμένο. Αδιαμφισβήτητα, ο "Asylum" προσφέρει ορισμένες ανεπανάληπτες στιγμές, όμως, σε γενικές γραμμές, τα τραγούδια είναι προβλέψιμα και συχνά βασίζονται αποκλειστικά πάνω στον Draiman. Το χειρότερο απ'όλα όμως είναι ότι το συγκρότημα δεν μοιάζει να βρίσκεται στην μέση κάποιας αναζήτησης για νέα, αναζωογονητικά στοιχεία, και με ανησυχεί.

The Infection και Never Again: Για να θυμόμαστε ποιοι είναι οι Disturbed: ταχύς ρυθμός και φοβερή επωδός.Another Way to Die: Ωραίο κομμάτι, όμως μακάρι η ίδια θλίψη να μην κυρίευε το μεγαλύτερο μέρος του δίσκου.


Asylum: Από τα καλύτερα του δίσκου, τραγούδι ορόσημο στην πορεία των Disturbed.


Τραγούδια δίσκου:
 1. "Remnants" 2:44
 2. "Asylum" 4:36
 3. "The Infection" 4:09
 4. "Warrior" 3:25
 5. "Another Way to Die" 4:14
 6. "Never Again" 3:34
 7. "The Animal" 4:14
 8. "Crucified" 4:37
 9. "Serpentine" 4:10
 10. "My Child" 3:18
 11. "Sacrifice" 4:00
 12. "Innocence" 4:31
 13. "Ishfwilf(Hidden track) (U2 Cover)" 5:26
Ετικέτες , , | edit post
1 Response
 1. Ανώνυμος Says:

  Hey there, You have done a fantastic job. I'll certainly digg it and personally recommend to my friends. I'm sure they'll be benefited from this web site.
  my site :: Credit Repair Reviews


Δημοσίευση σχολίου


Παλιό περιεχόμενο (έως 09/2010)


Εμπρός, μην περιμένετε, αναζητήστε!
Δισκοκριτικές, τραγούδια, αφιερώματα, βιογραφικά, σας περιμένουν!