*Το "παλιό" περιεχόμενο θα το βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Ποια από τις δύο power metal κυκλοφορίες προτιμάτε

;

Πώς δημιουργήθηκαν οι Megadeth;
Σήμερα, ένας στενός μου φίλος προσφέρθηκε διηγηθεί σύντομα κάτι πολύ ενδιαφέρον, για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη. Οι Megadeth μπορεί να είναι από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα στον κόσμο, το πώς δημιουργήθηκαν όμως είναι άγνωστο στους περισσότερους.

Πρωταγωνιστής της όλης ιστορίας έιναι ο Dave Mustaine... Γεννήθηκε στις 13 σεπτεμβρίου 1961, στο La Mesa της California. Όταν το 1982 διάβασε σε ένα περιοδικό ότι ενα συγκρότημα ψάχνει κιθαρίστα, ενδιαφέρθηκε. Αυτο το συγκρότημα ήταν οι Metallica! Ο Mustaine, αφού έγινε δεκτός, έγραψε πολλά απο τα πρώτα τραγούδια των Metallica. Το 1983 όμως, ο Mustaine απόλυθηκε (ή παραιτήθηκε) απο τους Metallica λόγω των κακών σχέσεων που είχε με τον James Heitfield και το πρόβλημα του αλκολισμού του.

Ωστόσο, δεν πτοήθηκε. Μέτα απο την απόλυση, και με την βοήθεια του Dave Elferson, αποφάσισε να φτιάξει ενα νέο συγκρότημα, τους Megadeth. Η αρχική μορφή του συγκροτήματος ήταν η εξής:
  • Mustaine Dave
  • Dave Elferson
  • Kerry King
  • Chris Poland
  • Lee Rausch
O Mustaine συνήθιζε να βρίζει και να κατηγορεί τους Metallica. Αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Τα τελευταία 20 χρόνια βέβαια, οι Megadeth έχουν κάνει πολλές επιτυχίες, αφού είναι το κύριο συγκρότημα που εκπροσωπεί την Trash Metal. Συνολικά, έχουν πουλήσει 15 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ίσως να έχουν γίνει πολλές αλλαγές, αλλά τα σταθερά μέλη είναι πάντα ο Mustaine και ο Elferson.

Α.Μ.

Ετικέτες , | edit post
0 Responses

Δημοσίευση σχολίου


Παλιό περιεχόμενο (έως 09/2010)


Εμπρός, μην περιμένετε, αναζητήστε!
Δισκοκριτικές, τραγούδια, αφιερώματα, βιογραφικά, σας περιμένουν!