*Το "παλιό" περιεχόμενο θα το βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Ποια από τις δύο power metal κυκλοφορίες προτιμάτε

;

Nickelback
Hard rock

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1995, παρόλ'αυτά η αναγνώριση....................... δεν ήρθε ποτέ! Εκτός από κάποια μονά και έναν αποτυχημένο πρώτο δίσκο, το Silver Side Up (2001) άλλαξε κάπως τα δεδομένα, με αρκετά ποιοτικά κομμάτια τα οποία έκαναν θραύση στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως "How You Remind Me" και "Never Again". Το 2003 κυκλοφόρησε το "Someday", το οποίο κατά την άποψή μου αποτελεί ένα από τα καλύτερα τραγούδια τους, ενώ το 2005 βγήκε νέος δίσκος, ο οποίος ακούει στο όνομα "All the Right Reasons", ένας από τους πιο βαρετούς κι ανούσιους που έχω ακούσει ποτέ (μόνο το "Animals" αξίζει, τα υπόλοιπα είναι κυρίως χαζο-ροκ μπαλάντες που καθόλου δεν μου έλκουν το ενδιαφέρον). Τρία χρόνια αργότερα, βγήκε και ο πιο πρόσφατος δίσκος των Nickelback, το "Σκοτεινό Άλογο" (Dark Horse"), σαφώς καλύτερος από τον προηγούμενο, με αρκετά δυναμικά κομμάτια, όπως "Something in Your Mouth" και "Burn it to the Ground".

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος (μπορείτε να τον δείτε κάτω-δεξιά!) φημίζεται για την πλούσια κόμη του καθώς και την αξιοπερίεργη φωνή του: βραχνή, με ανεβάσματα σε ανύποπτους χρόνους και με πολλούς επιτήδειους και επιφανειακούς ζηλιάρηδες οι οποίοι προσπαθούν απεγνωσμένα να την αντιγράψουν. Ακολουθεί λίστα με τα ονόματα των προσπαθειών αυτών:
  • 12 Stones - Adrenaline
  • Breaking Benjamin - Blow me Away
  • Saliva - Black Sheep (αυτό βασικά είναι αντιγραφή ολόκληρου κομματιού!)
  • Seether - Fake It
  • Theory of a Deadman - Όλα!
Η μουσική του συγκροτήματος, εν αντιθέσει με την γενική του εικόνα, είναι εξαιρετική. Τα χοντρά μπάσα και οι ωραίοι ρυθμοί στις κιθάρες ανεβάζουν το επίπεδο και προσφέρουν σε όλους εμάς, τους ροκάδες, μια χορταστική ακουστική απόλαυση.

Κάψ'το μέχρι το έδαφος, σε ζωντανή εκτέλεση (αν ο ήχος είναι από τη συναυλία, τότε κι εγώ μοιάζω με τον Ιησού - έχουν κάνει καλή δουλειά πάντως):


Κι εδώ μια παρωδία του RockStar, από τον αγαπημένο μας JamesAtWar. PopStar!Αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης:

Παλιό περιεχόμενο (έως 09/2010)


Εμπρός, μην περιμένετε, αναζητήστε!
Δισκοκριτικές, τραγούδια, αφιερώματα, βιογραφικά, σας περιμένουν!