*Το "παλιό" περιεχόμενο θα το βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Ποια από τις δύο power metal κυκλοφορίες προτιμάτε

;

Video Music Awards 2010
Τα Mad Video Music Awards είναι μια απονομή βραβείων, ισάξια με αυτές του εξωτερικού, που το δικαίωμα ψήφου ανήκει αποκλειστικά στο κοινό και όχι σε κάποια ειδική επιτροπή.
Τα Βραβεία αφορούν μόνο στο σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο και προκύπτουν σαν υποψηφιότητες σύμφωνα με συγκεκριμένους όρους.
Κάθε χρόνο περισσότερα από 100.000 άτομα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν το αγαπημένο τους video clip μεταξύ των κατηγοριών των βραβείων και να αναδείξουν τους νικητές, καθιερώνοντας τα Mad Video Music Awards ως έναν έγκυρο θεσμό μουσικών βραβείων.
Mad Video Music Awards φιλοξενούν κάθε χρόνο μεγάλους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες (Kwan, Reammon, Schiller, Sunrise Avenue, Until June) με εμφανίσεις που «απογειώνουν» την ατμόσφαιρα και με ανατρεπτικά live ντουέτα!
Mad Video Music Awards. Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Μπορείτε να καταχωρήσετε την ψήφο σας εδώ.

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010, στα Mad Video Music Awards 2010 by Vodafone, στο γήπεδο Tae Kwon Do θα υποδεχθούμε τους μεγαλύτερους ξένους καλλιτέχνες !


Inna

Η νέα βασίλισσα της Eurodance! “Hot” στην κυριολεξία, το απόλυτο dance κομμάτι του καλοκαιριού! Περισσότεροι από 35.000.000 άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει τον τελευταίο χρόνο το video clip του κομματιού της “Hot” στο YouTube.

N-Dubz

Tο πιο hot όνομα της hip-hop σκηνής αυτή τη στιγμή έχει Ελληνικές ρίζες και μία θέση στο top 5 του UK chart. Το 2007 βραβεύτηκαν στα MOBO Awards ως καλύτεροι πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες

HURTS

Το ηλεκτρονικό ντουέτο από το Manchester με την επιτυχία “Wondeful Life”. Το BBC τους κατέταξε τέταρτους στη λίστα του με τα συγκροτήματα που θα καθορίσουν τον ήχο του 2010..

Dan Balan

Ο άνθρωπος πίσω από το κομμάτι “Chica Bomb” που όπως όλα δείχνουν θα είναι το dance hit ου καλοκαιριού. Η επιτυχία των Τ.Ι. και Rihanna “Live your life” αποτελεί διασκευή της τεράστιας επιτυχίας των O-Zone “Dragostea din tei”.

Fatman Scoop

Από τους σημαντικότερους hip-hop παραγωγούς της Νέας Υόρκης. To κομμάτι του “Lose control” του χάρισε το 2005 δύο υποψηφιότητες στα βραβεία Grammy.

Gregoire και Katerine Avgoustakis

Ο καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Γαλλία για το 2009 συναντάει επί σκηνής τη δικιά μας Κατερίνα Αυγουστάκη σε ένα μοναδικό ντουέτο. H Katerine Avgoustakis έχει κυκλοφορήσει δύο πολύ επιτυχημένους δίσκους στο εξωτερικό αλλά μόνο ένα single στην Ελλάδα.

Sunrise Avenue

Οι Φινλανδοί ροκάδες στη σκηνή του VMA Pre-Show!
Τα MAD Video Music Awards 2010 παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς.Οι πωλήσεις εισιτηρίων ξεκινούν στα μέσα Μαΐου (Όπου να'ναι δηλαδή)!

Και τώρα... μεταβείτε στην ιστοσελίδα των βραβείων και ψηφίστε την Katerine Avgoustakis :P
http://www.videomusicawards.gr/
Good Charlotte - Αθήνα, Κάτω από την Ακρόπολη
It's so Good to be true... Το Mad φέρνει τους Good Charlotte στην Ελλάδα για ένα απόλυτο live...κάτω από την Ακρόπολη!

Οι θαυμαστές τους θα έχουν την ευκαιρία να τους δουν από κοντά και να ακούσουν ζωντανά το megahit "Dancefloor Anthem", το οποίο έχει κάνει την εμφάνισή του σε 11 διαφορετικά charts του Billboard, ενώ ήταν και ένα από τα 100 "πολυπαιγμένα" κομμάτια στο αμερικάνικο ραδιόφωνο για το 2007. Παίχτηκε πάνω από 3.000 φορές σε 4 ηπείρους το πρώτο μισό του 2007.

Για να κερδίσετε προσκλήσεις για τη συναυλία των Good Charlotte κάτω από την Ακρόπολη στείλτε MAD (KENO) ATHENS στο 4525 (Χρέωση 1,19 ευρώ ανά SMS με ΦΠΑ) & ζήστε το από την πρώτη σειρά... ΜΟΝΟ!

Stay tuned in Mad TV, Mad Radio 106,2 & www.mad.tv

Mad Live in Athens by CU - Good Charlotte!

Παλιό περιεχόμενο (έως 09/2010)


Εμπρός, μην περιμένετε, αναζητήστε!
Δισκοκριτικές, τραγούδια, αφιερώματα, βιογραφικά, σας περιμένουν!