*Το "παλιό" περιεχόμενο θα το βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Ποια από τις δύο power metal κυκλοφορίες προτιμάτε

;

Darkest Summer's Night Festival
Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο κάστρο της Χαλκίδος, στις 19/6/2010. Σε μία ιδιαίτερα σκοτεινή ατμόσφαιρα, θα παρουσιαστούν οι Rotting Christ, μαζί με τους Πορτογάλους Moonspell! Την συναυλία θα ανοίξουν οι W.E.B., Sorrowful Angels και Decent.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ. 

Νέο βίντεο για το "Wasted Lives" των Stormzone
Hard rockΑπό τον δίσκο Death Dealer.
Προσεχώς! Secret Sphere - Archetype
Το Ιταλικό συγκρότημα μεταλλικής της δύναμης ξεκίνησε τις ηχογραφήσεις στα Authoma Studios για τον νέο του δίσκο στις 6 Δεκεμβρίου 2009. Ύστερα από 2 μήνες δουλειάς, ο "Archetype" ήταν έτοιμος. Παραγωγοί του είναι οι Aldo Lonobile και Federico Pennazzato και το εξώφυλλο δημιουργήθηκε από τον Gustavo Savez.

Στην Ιαπωνία, κυκλοφόρησε στις 21 του Απρίλη, με τα εξής κομμάτια:

  1. Pattern Of Thought (intro)
  2. Line On Fire
  3. Death From Above
  4. The Scars That You Can't See
  5. More Than Myself
  6. Future
  7. Mr. Sin
  8. Into The Void
  9. All In A Moment
  10. Archetype
Aldo Lonobile: "Η μουσική κατεύθυνση θα διατηρήσει τον ήχο των Secret Sphere, με πολλές μελωδίες, ορχήστρα, βαριά riffs και υπέροχα σόλο. Δεν αποχωριζόμαστε όσα είχαμε κάνει στο παρελθόν, όμως αισθανόμαστε ότι έχουμε ενσωματώσει νέα στοιχεία τα οποία βελτιώνουν την δουλειά μας, κάνοντας τον δίσκο έναν από τους δυνατότερους που έχουμε κυκλοφορήσει, αν όχι τον δυνατότερο. Είμαστε έτοιμη να παραδώσουμε ένα πολύ καλό άλμπουμ, και να δείξουμε τι μπορούν τα καινούργια μέλη μας, Marco (ρυθμικές κιθάρες) και Gabriele (αρμόνιο και πιάνο) να προσφέρουν στην μουσική μας."

Το συγκρότημα επισκέφθηκε πρόσφατα και την χώρα μας, με δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Νέο όνομα για την Ροκ Σκηνή!
Μετά από πολύωρους συλλογισμούς, αποφάσισα να αλλάξω τον τίτλο του ιστολογίου. Συνειδητοποίησα ότι κάτι σχετικό με την μεταλλική μουσική θα απέδιδε καλύτερα το περιεχόμενο και συγχρόνως θα άφηνε περιθώρια για πολλές ροκ αναρτήσεις. Επιπλέον, το "Ροκ Σκηνή" ακούγεται ιδιαίτερα κοινότυπο. Έτσι, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να αποχωριστώ το παλαιό όνομα και να το αντικαταστήσω με κάτι πιο πρωτότυπο. Ποιο θα είναι θα το ανακαλύψετε σύντομα!

Παλιό περιεχόμενο (έως 09/2010)


Εμπρός, μην περιμένετε, αναζητήστε!
Δισκοκριτικές, τραγούδια, αφιερώματα, βιογραφικά, σας περιμένουν!