*Το "παλιό" περιεχόμενο θα το βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Ποια από τις δύο power metal κυκλοφορίες προτιμάτε

;

Πρόσφατα προωθητικά βίντεο από μεταλλικά συγκροτήματα
Καταρχήν, ένα νέο βίντεο από τους Disturbed για το "Another Way to Die", το οποίο μας εγκλιματίζει περισσότερο στον επερχόμενο δίσκο "Asylum":


Δεύτερο στην κατάταξη έρχεται το προωθητικό των Nightfall, το οποίο μας δίνει μία γεύση από τον "Astron Black and the Thirty Tyrants":


Και μερικά ακόμα...
Τέλος, εδώ μπορείτε να δείτε το teaser γτου νέου δίσκου των Dawn of Ashes.
Προσεχώς! Linkin Park - A Thousand Suns + Διαγωνισμός
Ακολουθεί επίσημη, σημερινή ανακοίνωση από τον Mike Shinoda:
Καθόλου υπαινιγμοί με αυτό εδώ. Σας ανακοινώνουμε με ενθουσιασμό ότι ο καινούργιος μας δίσκος, "A Thousand Suns", θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο μονό για το λεύκωμα ονομάζεται "The Catalyst". Θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου.

Ξεκινώντας αύριο (δηλαδή σε λίγες ώρες, σήμερα στην Ελλάδα), 9 Ιουλίου, συνεργαζόμαστε με το MySpace για το "Linking Park, Featuring You", έναν διαγωνισμό ο οποίος σας δίνει την ευκαιρία να είστε στον νέο μας δίσκο. Θα σας δώσουμε ακουστικό υλικό από το "The Catalyst", και θα πρέπει να το ξεφορτωθείτε: μπορείτε να κάνετε αναμίξεις, να προσθέσετε κάτι ή να σιγήσετε κάτι και να ηχογραφήσετε κάτι τελείως καινούργιο. Εμείς, μπορεί να διαλέξουμε ένα ρεμίξ του τραγουδιού και να το βάλουμε στον δίσκο... ή, να επιλέξουμε έναν εκπληκτικό πληκτρά, κιθαρίστα, συγκρότημα, ή γενικά κάποιον μουσικό και να τον προσκαλέσουμε στο στούντιο να παίξει ένα από τα τραγούδια μας. Ανεξάρτητα με το ποιο όργανο παίζετε, μπορείτε να νικήσετε. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε τι καλό. Το μόνο που ζητάμε είναι να περιλάβετε ένα φωνητικό κομμάτι μας στην συμμετοχή σας.

Μόλις καταχωρηθεί, η κοινότητα (δηλαδή εσείς) θα ψηφίσει, και το πιο δημοφιλές υλικό θα ανέβει στην κορυφή. Μετά, τα μέλη του συγκροτήματος θα ερευνήσουμε τις συμμετοχές, θα διαλέξουμε έναν νικητή, και θα θα περιληφθεί στον δίσκο μας, "A Thousand Suns".
Μεταβείτε εδώ για περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον διαγωνισμό.

Νομίζω πως είπα αρκετά για προς στιγμήν. Ευχαριστούμε για την συνεχή υποστήριξή σας. Περισσότερα νέα σύντομα.

Παλιό περιεχόμενο (έως 09/2010)


Εμπρός, μην περιμένετε, αναζητήστε!
Δισκοκριτικές, τραγούδια, αφιερώματα, βιογραφικά, σας περιμένουν!