*Το "παλιό" περιεχόμενο θα το βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Ποια από τις δύο power metal κυκλοφορίες προτιμάτε

;

Joey Jordison: Οι Slipknot θα επιστρέψουν
Σχολιάζοντας τον θάνατο του μπασσίστα του συγκροτήματος Paul Grey, ο Joey (ντράμμερ) τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερό του φίλο και "μουσική αδερφή ψυχή" του.

Προσέθεσε πως, όταν παίζει μουσική πλέον, αισθάνεται ότι το κάνει για τους ανθρώπους τους οποίους έχει χάσει.

Ένα DVD των Slipknot θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ δήλωσε πως θα γράψουν νέο δίσκο όταν έρθει η στιγμή (άρα όταν ξεπεράσουν και τον θάνατο του πρώην μέλους). Εξάλλου, όπως ανέφερε, ο Paul ποτέ δεν θα ήθελε την μπάντα να σταματήσει.

Ενηερώνοντας για την κατάσταση που επικρατεί αυτήν την στιγμή, είπε πως ο Paul δεν θα αντιακατασταθεί. Αντιθέτως, τα υπάρχοντα μέλη θα προσπαθήσουν να καλύψουν τα κενά τα οποία δημιούργησε η απώλειά του.
Pantera - Ακούστε ένα νέο τους τραγούδι
Πρόκειται για ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι, το οποίο θα περιλαμβάνεται στην επετειακή έκδοση του "Cowboys from Hell" (αναμένεται να βγει στις 14 Σεπτεμβρίου). Ονομάζεται "The Will to Survive".

Ακούστε το ολόκληρο στο Facebook, εδώ (πρέπει πρώτα να γίνετε θαυμαστής του συγκροτήματος! Λίγο γελοίο, δεν νομίζετε;).
Κριτική: Disturbed - Asylum
Alternative metal
 • Τίτλος: Asylum
 • Καλλιτέχνης: Disturbed
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 27/8/2010
Αξιολόγηση: 75%

Είναι αλήθεια ότι οι Disturbed έχουν βοηθήσει απίστευτα στην εξέλιξη της σκληρής ροκ, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που διέπει τα τραγούδια τους εδώ και χρόνια. Όλα σχεδόν τα απαραίτητα είναι παρόντα στον δίσκο αυτόν: υπέροχα φωνητικά, η γνωστή εναλλαγή μεταξύ μελωδικού και επιθετικού ρυθμού, δυναμικά και πιασάρικα κομμάτια κι ό,τι άλλο χρειάζεται μια κυκλοφορία ενός συγκροτήματος με ήδη τεράστια φήμη για να επιτύχει (η επιτυχία είναι δεδομένη λοιπόν). Δυστυχώς όμως, φαίνεται πως έχουν εγκλωβιστεί μέσα στις δοκιμασμένες συνταγές, ανήμποροι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του μεγάλου κοινού με κάτι καινούργιο. Τα στοιχεία-κλειδιά υπάρχουν, η πρωτοτυπία όμως λείπει. Ίσως το συγκρότημα να τελειοποιήσε την μουσική του, ακόμα και να έγινε πιο σκληροπυρηνικό, όμως σε κάποιο σημείο βαριέσαι να ακούς συνέχεια το ίδιο τραγούδι, ελαφρώς παραλλαγμένο. Αδιαμφισβήτητα, ο "Asylum" προσφέρει ορισμένες ανεπανάληπτες στιγμές, όμως, σε γενικές γραμμές, τα τραγούδια είναι προβλέψιμα και συχνά βασίζονται αποκλειστικά πάνω στον Draiman. Το χειρότερο απ'όλα όμως είναι ότι το συγκρότημα δεν μοιάζει να βρίσκεται στην μέση κάποιας αναζήτησης για νέα, αναζωογονητικά στοιχεία, και με ανησυχεί.

The Infection και Never Again: Για να θυμόμαστε ποιοι είναι οι Disturbed: ταχύς ρυθμός και φοβερή επωδός.Another Way to Die: Ωραίο κομμάτι, όμως μακάρι η ίδια θλίψη να μην κυρίευε το μεγαλύτερο μέρος του δίσκου.


Asylum: Από τα καλύτερα του δίσκου, τραγούδι ορόσημο στην πορεία των Disturbed.


Τραγούδια δίσκου:
 1. "Remnants" 2:44
 2. "Asylum" 4:36
 3. "The Infection" 4:09
 4. "Warrior" 3:25
 5. "Another Way to Die" 4:14
 6. "Never Again" 3:34
 7. "The Animal" 4:14
 8. "Crucified" 4:37
 9. "Serpentine" 4:10
 10. "My Child" 3:18
 11. "Sacrifice" 4:00
 12. "Innocence" 4:31
 13. "Ishfwilf(Hidden track) (U2 Cover)" 5:26
Ετικέτες , , 1 σχόλια | | edit post

Παλιό περιεχόμενο (έως 09/2010)


Εμπρός, μην περιμένετε, αναζητήστε!
Δισκοκριτικές, τραγούδια, αφιερώματα, βιογραφικά, σας περιμένουν!