*Το "παλιό" περιεχόμενο θα το βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Ποια από τις δύο power metal κυκλοφορίες προτιμάτε

;

Κριτική: 12 Stones - The Only Easy Day Was Yesterday
Rock
  • Τίτλος:The Only Easy Day Was Yesterday
  • Καλλιτέχνης: 12 Stones
  • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20/7/2010
Αξιολόγηση: 75% 

Συνήθως, τα συγκροτήματα γιορτάζουν τα δέκα χρόνια παρουσίας τους με δίσκους μεγάλης διαρκείας, επανεκτελέσεις γνωστών τραγουδιών τους, συλλογές επιτυχιών τους κλπ. Ωστόσο, πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω μπάντα να κυκλοφορεί δίσκο μικρού μήκους σε τέτοιο σημείο της σταδιοδρομίας της. Πέντε τραγούδια είναι το περιεχόμενο του "The Only Easy Day Was Yesterday". Συνοπτικά, οι 12 Stones ξεκίνησαν ως ροκ συγκρότημα κι έτσι συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Είχαν μερικά κομμάτια τα οποία τους απογείωσαν, όμως γενικά δεν φημίζονται για την καινοτομία τους στο είδος (ειδικά η προηγούμενη κυκλοφορία ήταν μετριότατη). Η ομοιότητα με τους ομοεθνείς τους Papa Roach λοιπόν είναι τεράστια, αφού με μια σύντομη παραγωγή κατάφεραν να κάνουν ό,τι δεν έκαναν το 2007: έναν δίσκο σαφώς άνω του μετρίου. Τίποτα το πρωτότυπο, απλά επιτέλους έχουμε λίγη αυξημένη δυναμικότητα, βαριά riffs και τρομερά φωνητικά, στοιχεία τα οποία είχαν εκλείψει.

 We Are One: Εκληκτικό κομμάτι. Πιο συνηθισμένο δεν γίνεται, όμως δεν παύει να κολλάει στο μυαλό με την εκρηκτικότητά του.


Enemy: Ωραίο μα και μελωδικό ταυτόχρονα. Ο Paul McCoy επιδεικνύει τις φωνητικές ικανότητές του...


Welcome to the End: Επίσης συνηθισμένο, ανοίγει όμως ιδανικά τον δίσκο.


Disappear: Από τα καλύτερα των 12 Stones. Ακούστε το και θα συμφωνήσετε.Tomorrow Comes Today: Να μην παραπονιέται ότι τα έβαλα όλα κι αυτό έμεινε απέξω... Πέραν από την πλάκα, μια καλή μπαλλάντα, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.


Τραγούδια δίσκου:
  1. "Welcome To The End" - 3:14
  2. "We Are One" - 3:28
  3. "Disappear" - 3:25
  4. "Tomorrow Comes Today" - 4:20
  5. "Enemy" - 2:59

Παλιό περιεχόμενο (έως 09/2010)


Εμπρός, μην περιμένετε, αναζητήστε!
Δισκοκριτικές, τραγούδια, αφιερώματα, βιογραφικά, σας περιμένουν!