*Το "παλιό" περιεχόμενο θα το βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Ποια από τις δύο power metal κυκλοφορίες προτιμάτε

;

Η Νορβηγία ξέρει από hard rock...
Hard rock

Ίσως να μην είμαι ο καλύτερος γνώστης των Νορβηγικών, όμως στην προσπάθειά μου να εξασκήσω τις ικανότητές μου, έπεσα πάνω σε κάποια εξαιρετικά συγκροτήματα... Ένα εξ αυτών είναι οι Tömmermenn, οι οποίοι δικαίως αυτοχαρακτηρίζονται ως οι πιο σκληροπυρηνικοί της χώρας τους. Ιδρύθηκαν το 1995, και οι κυκλοφορίες τους μέχρι στιγμής πρέπει να ξεπερνούν τις πέντε. Από τον ενθουσιασμό μου, ακόμη κι αν άκουγα και δεν καταλάβαινα Χριστόν από τους στίχους, αγόρασα τον τελευταίο τους δίσκο "Urban Helvete" (helvete σημαίνει κόλαση, η λέξη urban σχετίζεται με την ευγένεια, την απαλότητα, αλλά δεν μπορώ να το συντάξω με βεβαιότητα). Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα, πρόκειται για μια από τας καλύτερες hard rock κυκλοφορίες που έχω ακούσει, δίχως υπερβολές.

Ακούστε μερικά κομμάτια τους από το MySpace (όπως φαίνεται, θα βγάλουν νέο δίσκο στην αγορά σύντομα):
Get Flash now!

In order to listen or view this content you will have to upgrade your version of Flash.


Eάν θέλετε να κατεβάσετε κάποιο δίσκο, θα τον βρείτε εδώ (και μόνον, εκτός κι αν σάς αρέσουν τα 128kbps). 

ΥΓ: Η Σουηδία βρίσκεται πλέον επισήμως έτη πίσω από την Νορβηγία όσον αφορά την μουσική, κι όχι μόνο. Φυσικά, δεν αναφέρομαι σε παραμύθια με βολιά, αλλά σε ξεχωριστές περιπτώσεις, όπως η παρούσα και πολλές ακόμα, τις οποίες να είστε σίγουροι πως θα παρουσιάσω.
Δεύτερο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο των Firewind στο διαδίκτυο
Power metal

Ονομάζεται "The Ark of Lies" και μπορείτε να κάνετε λήψη αυτού εάν προπαραγγείλετε τον δίσκο "Days of Defiance".Το πρώτο ήταν αυτό :)

Παλιό περιεχόμενο (έως 09/2010)


Εμπρός, μην περιμένετε, αναζητήστε!
Δισκοκριτικές, τραγούδια, αφιερώματα, βιογραφικά, σας περιμένουν!